Friday the 30th of November 2018 / kl 20:00 / entre 75 DKK
Sons of Cain (local)
Re:Sons of Cain

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

SONS OF CAIN

SONS OF CAIN

Re:sons Of Cain

Biografi 2018

Det er ikke fordi, at Aalborg-bandet SONS OF CAIN nåede at udgive store mængder af materiale i sin korte levetid. Men med soundtracket til Niels Arden Oplevs film ‘Portland’ fra 1996 skabte de noget af det mest dystopiske rockmusik, der på det tidspunkt kunne støves op i Danmark. Bandets musik er siden blevet beskrevet som en togrejse gennem et mørkt og dystert univers, som stadig føles lige så intenst og relevant nu som dengang. SONS OF CAIN gik i opløsning kort efter ‘Portland’s premiere i foråret 1996, og opmærksomheden omkring filmen og bandets musik svandt hurtigt ind.

Over årene har interessen for bandets musik dog levet videre, og numrene fra filmen har betydet noget for enkeltpersoner, ikke mindst fra forskellige bands og musikere, hvilket medlemmerne har erfaret i årenes løb,. SONS OF CAIN blev i oktober 2017 gendannet med det formål at spille én reunion-koncert som opvarmning for Kellermensch, der selv har været mangeårige fans af bandet. Flere af medlemmerne fra Kellermensch dannede i sin tid bands direkte inspireret af SONS OF CAIN, som de spillede covernumre af i deres tidlige dage som musikere. Og dermed var ringen sluttet.

Indtil nu har det kun været muligt at finde sangene fra ‘Portland’ på Youtube eller på de originale cd-formater, der udkom i stærkt begrænset oplag. Sangene genudgives nu som sit eget selvstændige værk under titlen ‘Re:sons of Cain’ på vinyl og digitale formater i håbet om, at SONS OF CAIN’s musik vil nå bredere ud, end den har gjort hidtil. I forbindelse med udgivelsen samles bandet til to koncerter i København og Aalborg, som både fejrer udgivelsen og efter al sandsynlighed også afslutter bandets rejse…vær den første til at gå ombord på en togtur ind i mørket.