Friday the 4th of October 2019 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Hong Kong (DK)
JUNE (local)


Facebook Event

Pre-sale ticket

Hong Kong

Hong Kong er en ung dansksproget indie pop-duo bestående af fætrene Joachim Schierning og Johan Knutz Haavik. Der er højt til himlen i Hong Kongs excentriske tilstandspoesi, hvor kantede melodier, flydende guitarer og Johans kælne vokal er vanedannende, når man først har fået færten af den.

Tekstuniverset byder på fragmenter fra Københavns Nordvestkvarter og tågede minder fra en tur til Hong Kong. Duoen står bag numre som ”Blomster og Porcelæn” og ”Salt eller Soya”, som begge har opnået massiv airplay på P6-Beat. Deres debutalbum “Sundowner” (2018) udkom sidste år, og modtog rosende ord fra blandt andre Politiken, Soundvenue og Undertoner med på vejen.

Nu er Hong Kong tilbage med deres nyeste sommersingle ”Dharma Bums” – og der er mere på vej. Bandet har valgt at holde et koncertmæssigt stille forår sommer ‘19 for at lade op til denne efterårsturné, hvor de står klar med et spritnyt show.



JUNE

JUNE er et ungt nordjysk band, der bedst kan beskrives som lyden af ungdommelighed og selvfølgelig kærlighed. D. 1. juli udkom deres debut single ”Summer Time”, der omhandler det vemodige savn om den evige sommer. Bandmedlemmerne Karl Emil Kristensen (Vokal), Thorbjørn Krogh (Trommer), Theodor A.H Beske (Guitar) og Mike Larsen (Bas) går op i at musikken skal have et indie vibe udtryk, hvilket i høj grad afspejler sig både i sangene samt sangenes produktion.