Friday the 25th of October 2019 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Shy Shy Shy (DK)
Elevator til ækvator (local)
Make Me (local)

Facebook Event
Pre-sale ticket

SHY SHY SHY

Efter fem år på musikscenen og henholdsvis en EP- og en albumudgivelse i bagagen, er den charmerende danske duo Shy Shy Shy bestående af de to frontfigurer Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard igen aktuel med en ny anmelderrost EP ved navn ”Gloss”.

De der har fulgt med i den populære og prisvindende TV-serie ”Doggystyle”, som løb over skærmen på DR3 henover vinteren 2018, vil formentligt også vide, hvem Shy Shy Shy er. Det er nemlig duoen, der står bag titelnummeret ”Doggystyle (Pretty Please)” ligesom de yderligere har skrevet to sange til serien.

Shy Shy Shys EP ”Gloss” indeholder de tre sange fra serien og yderligere to helt nye – ”Neon” og ”Feels Like Home”. De to nye sange, er ligesom de andre, inspireret af serien, men skrevet efterfølgende mens Kjeldgaard og Cordes, fulgte med i ”Doggystyle” på TV.

Om processen udtaler Shy Shy Shy:
”Først var det bare meningen at vi skulle skrive titelmelodien til serien, men da vi først var kommet i gang, kunne vi nærmest ikke stoppe igen. Anna Emma Haudal (Manuskriptforfatteren og instruktøren bag ”Doggystyle”) er exceptionelt dygtigt til at portrættere det moderne, selvoptagede og søgende menneske og det var næsten for nemt at kende os selv i historien.”
Temaet for sangene på ”Gloss” er at blive ”slået tilbage til start”, fordi livet falder fra hinanden og fortæller om alle de konfrontationer og refleksioner det medfører. De handler om det vi star tilbage med, nar glansen falmer, hvilket har inspireret til titlen.
I forbindelse med udgivelsen af ”Gloss” er Shy Shy Shy på en større Danmarks-turné med flere udsolgte koncerter.
GAFFA DK anmeldte turnéstarten i Aarhus med fem stjerner og overskriften ”Shy Shy Shy bøjer deres talent og overskud i neon”. Live bliver duoen bakket op af Asker Bjørk pa trommer, Símun Lindholm Mohr på bas og Christian Balvig på keys, og sammen har bandet spillet på klubber og festivaler i både ind og udland såsom Roskilde Festival (DK), SPOT (DK) og MS Dockville (DE).ELEVATOR TIL ÆKVATOR

Elevator til Ækvator er et indie-popband, der skriver dansksprogede sange med 70’er rock- og synth-elementer.
Bandet er bestående af fire medlemmer: Mikkel på trommer, Mads på guitar, Fie på synthesizer samt vokal og Caroline på vokal samt bas.
Bandet er af aalborgensisk afstamning og har spillet sammen siden år 2017.MAKE ME

Make Me lyder som soundtracket til en ungdomsfilm fra 80'erne. Blød indiepop, serveret med stramme semi-funky grooves, badet i glitter-guitarer og neon-synths som nemt kunne have været spillet ud af højtalerne i din mors Honda Accord. En lang liste af klichéer, der dog formår at føles frisk med sit selvironiske - og bevidste tekstunivers, der omfavner hvor hårdt vi unge tror vi har det, og hvordan et knust hjerte kan føles som enden på det hele.