Friday the 28th of February 2020 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Røde kinder (DK)
Elevator til ækvator (local)
Venus Future (local)

Facebook Event

RØDE KINDER

Sangskriver og forsanger i rocktrioen Nelson Can, Selina Gin, er også på banen i en anden konstellation. Sammen med instrumentalisten Jonas Emanuel har hun nemlig dannet duoen Røde Kinder. Bandet debuterede i sommeren 2019 med deres selvbetitlede EP.

Gaffa anmeldte Røde Kinder til fem ud af seks stjerner og skrev blandt andet:

"Røde Kinder er et spændende krydderi til undergrunden såvel som den mere etablerede nationale musikscene. Med deres umiddelbare udtryk, rockede vibrationer og tydeligt passionerede tilgang til musikken placerer de sig i den gruppe, der kun spicer tingene op i tidens ellers noget polerede og hitorienterede lydbølge. Genre-bevidste og særdeles vellydende som de færreste."ELEVATOR TIL ÆKVATOR

Elevator til Ækvator er et indie-popband, der skriver dansksprogede sange med 70’er rock- og synth-elementer.
Bandet er bestående af fire medlemmer: Mikkel på trommer, Mads på guitar, Fie på synthesizer samt vokal og Caroline på vokal samt bas.
Bandet er af aalborgensisk afstamning og har spillet sammen siden år 2017. Elevator til Ækvator arbejder for tiden på deres EP, og vil til foråret deltage i Band Battle!VENUS FUTURE

Venus Future blev dannet i 2018 og er bestående af 6 bandmedlemmer, der henholdsvis kommer fra Aarhus og Aalborg. Genren er en speciel type af alternativ synthesizerrock, som især er præget af skæve elementer som brug af tværfløjte, og lead-synthesizers, men samtidig også de meget melodiøse melodier og letgenkendelige tekster.
Sangene er alle duetfremført af de to forsangere Baldur og Naya,
hvor pianist, synth- og keyboardspiller: Oliver, både benytter sig af vocoder og talkbox, hvilket er med til at give et spacey univers, der dog altid rytmisk er fastholdt af de to medlemmer Aske og Villiam, som henholdsvis står bag trommer og bas.