Saturday the 10th of October 2020 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Henkiller (local)
The Florines (local)
The Preachers (DK)

Moved due to the Corona. New date and new vibe... Tickets still valid.!

Facebook Event
Pre-sale ticket

HENKILLER

Henkillers musik har vingefang som en albatros. Med zeppelininspirede riffs, 60’ernes psykedelia og rødder i bluesen skaber de tilsammen en postmoderne cocktail af vintagerock på nye plader. En unik atmosfære skabes af fængende hooks og vovede melodier, der fastholder og fodrer koncertgængere med ørehængere som ”Reserved for the Dead” og ”Violet Sky”.THE FLORINES


Siden udgivelsen af debut singlen “Save Me” i december 2017, der, med 6 andre hits, blev indspillet på en vandskæringsfabrik i Nordjylland med producer og musiker, Søren Christensen, The Blue Van, har branchefolk og musikelskere rettet opmærksomheden modThe Florines.
Et nyt band med en fængende melodi havde meldt sin ankomst.
Ørehængende rocksange er stadig sjældnere siden elektrokombinationer blev populære. Men tidevandet vender. The Florines fortolker musikken fra 60’erne og 70’erne, hvor rock var ensbetydende med en god melodi, og interessante tekster stadig betød noget.
Hvinende guitarer synger som lyden af en ’69 Ford Gran Torino på en amerikansk ørken motorvej og kvartettens forsanger, Darko Pop’s, stærke stemme og karisma brager ikke kun igennem højtalerne, men også udover scenekanten, hvor den smittende energi får selv de mest krydsede arme i vejret.
The Florines har det sidste år haft travlt med at spille live i ind- og udland, hvor de høster gode anmeldelser. Bl.a. på branchefestivaler som Reeperbahn Festival 2018, Way Up North Festival 2018 og 2019, 2 koncerter på SPOT Festival 2019 og Sørveiv Festival 2019
Bandet holder momentum i 2020 med nyt materiale og prominente koncerter, hvor de vil bevise deres værd.THE PREACHERS

The Preachers er en duo fra københavn, som godt kan lide fuzz pedaler og riffs, der klæber til din hjerne. De spiller en knivskarp omgang slackerrock, som leder tankerne hen på adskillige bands fra den amerikanske vestkyst. Det larmer og det varmer.