Saturday the 24th of October 2020 / kl 20:00 / entre 60 DKK
Cabal (DK)
and support

Facebook Event
Pre-sale ticket

CABAL

CABAL er et af de mest brutale og lovende metalbands fra København. Bandet skaber en ondsindet følelse af uundgåelig undergang gennem både deres musik og visuelle udtryk. Produktionen er krystalklar og sangene henter inspiration lige fra black og dødsmetal til djent og hardcore.

Det unge band har siden udgivelsen af deres debutalbum ”Mark of Rot” i 2018 formået at skabe et navn for sig selv både i ind og udland ved at spille Copenhell, Roskilde festival, Euroblast Festival og Complexity fest samt at turnere i Europa, Japan og senest USA.

Nu er CABAL klar med den længe ventede opfølger til anmelderroste ”Mark of Rot” med ”Drag Me Down”. ”Drag Me Down” er en mørk nedstigning i et personligt helvede bragt til live af nådesløse instrumentaler, en knusende atmosfære og mørke personlige lyrikker leveret med frådende intensitet, dog stadig med plads eksperimentering og udvidelse af CABAL’s signatur lyd.

Tilføj gæsteoptrædener fra amerikanske metaltitanerne Trivium’s Matt Heafy, fremadstormende australske metalcore stjerneskud Polaris’ Jamie Hails og Danmarks Blackgaze favoritter Møl’s Kim Song Sternkopf og så er der vidst ingen tvivl om at ”Drag Me Down” er en udgivelse i en kaliber som dansk metal sjældent har set.