Saturday the 31st of October 2020 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Dune Messiah (DK)
Flawless Victory (DK)

Dune Messiah Flawless Victory
Dør: 19:30 | Show: 20:00

2-personersbillet: 100 DKK → https://bit.ly/3iPnc18
3-personersbillet: 150 DKK → https://bit.ly/301YweB

Først og fremmest:
Koncerten overholder alle gældende sikkerhedskrav og tilpasses løbende. Publikumsrummet er inddelt i felter med behørig afstand til hinanden. De har borde, der hver har to eller tre siddepladser. Billetter sælges i bundter af to eller tre, så man kun sidder sammen med dem, man følges med. Der er således plads til 30 publikummer. Der er derudover værnemidler, stor forsigtighed og god stemning.

Dune Messiah
Der er ikke noget bedre tidspunkt end lige nu. Tiden er kommet til at fordrive os ind i poesien og dufte til en anden, levende verden. Dune Messiah er en flugt fra alt det grå og danske, en mulighed for at mærke en varm, libidinøs, hjerteskærende forelskelse. Dune Messiah dufter af vanilje, men smager af blod. Mørkt og modent zoner frontmand Magnus Westergaard ind på lyden af nøgen oprigtighed, hvor hans egen traumatiserende oplevelse er blueprint for tekstuniverset.

De ærlige musikalske fortællinger om kærlighed, tab og mystik placerer sig et sted mellem Leonard Cohen, Twin Peaks og R.E.M. Dune Messiah turneret Europa tyndt de seneste år, hvilket har resulteret i et ry, som er svært at undgå. På scenen har Westergaard skabt et firkløver af erfarne musikerne Lisa Jespersen, Lee Thomas og Andreas Bengtsen, mens han selv præsenterer de fængende melodier på akustisk guitar og vokal. I 2020 kom seneste single 'I Headed for the Dancers' i massiv rotation på P6 BEAT.

Lyt: https://bit.ly/302JV2s

Flawless Victory
Flawless er et pop-band fra København, som sidste år debuterede med singlen 'Sometimes'. Sangen blev godt modtaget og fik bl.a. airplay i programmerne Debut og Morgenbeatet på P6 BEAT.

Senest har bandet udsendt singlen 'Far Away', som byder på en gæsteoptræden fra Anton Falck fra First Hate. Bandet befinder sig i et drømmende popunivers, hvor trestemmige vokalharmonier, komplekse elektroniske produktioner og en rocket energi tilsammen udgør en fængende og unik poplyd, der trækker tråde til 80’ernes synthpop-romantik, stadionrock og 90’ernes hedonistiske klubmusik.

Lyt: https://bit.ly/3kKG0PU