Saturday the 4th of June 2022 / kl 20:00 / entre 50 DKK
***NEW DATE***
Farfars tobak (København)
Jonathan Harker (København)
Aander (local)
In collaboration with Loppen

***NEW DATE!!! TICKETS STILL VALID***

Facebook Event
Pre-sale ticket

Show in collaboration with Loppen in Copenhagen.

FARFARS TOBAK

Farfars Tobak har eksisteret siden 2016, og har siden da bevæget sig fra et rendyrket psykedelisk rock orkester til et band med fokus i mange retninger og med utallige musikalske inspirationer. Bandet har i de seneste år arbejdet på skabelsen af deres andet fuldlængde album. Albummet er indspillet og produceret af bandet selv i deres studie og øvelokale på Nørrebro i København i samarbejde med Christian Askehave.

Sangene har masser af inspirationer fra atmosfærisk pop og alternativ rock, med et dystert twist, men trækker, i tråd med bandets forrige udgivelse, også på inspiration fra psykedelisk rock. På albummet kan man høre musik der lyder af det danske efterår, med sange om København i regnvejr og tågede værtshusnætter.

Til en koncert med Farfars Tobak vil man kunne opleve bandet spille et stort udsnit af de sange, der i løbet af 2021 er blevet til et album, samt et nøje udvalg fra deres repetoir. Koncerten vil derfor byde på et Farfars Tobak i nye klæder bevæbnet med helt nye sange, spændte på at præsentere deres arbejde. Farfars Tobak består af Aske Kloth-Jørgensen på guitar og sang, Carl Askehave på guitar og synthesizere, Anton Fogt Pedersen på Bas og synthesizere og Oliver Paluch på trommer.JONATHAN JENSEN

Jonathan Harker er navnet på en spirende sanger, sangskriver og guitarist fra København. Harker spiller selvskrevet folk, men musikken trækker tråde til både country, blues og Americana. Musikken kan beskrives som "hjemmelavet folk", da sangene er skrevet med udgangspunkt i hans egne oplevelser med kærlighed, sorg og glæde. En koncert med Jonathan Harker er en intim oplevelse, hvor han med sin akustiske guitar og sin mundharmonika, tager publikum med på en rejse gennem hans følelsesunivers. Teksterne er i høj grad i fokus, når Harker indtager scenen.

https://jonathanjensen.bandcamp.com/track/the-things-you-would-do

AANDER

Aander er en musikalsk kvintet, som har omdrejningspunkt i kunstnerisk innovation og repetition. Med fem forskellige inspiratoriske input, skaber de musik, der vækker genklang i indierockens undergrund, surfmusikkens lydbølger, krautrockens autobahn og det svævende post-punk-univers.
Ved at kombinere genrerne og udnytte det musikalske potentiale, leverer bandet farverig, atmosfærisk dynamik samt skæve harmonier og fængende melodier. Bandet består af to distinktive guitarister, en lap steel, en bassist og en trommeslager. Lyrikken er engelsksproget og ligeledes en stemningsdanner for musikken, som får meget plads i hver sang. Sangmelodien er løsrevet fra den instrumentale melodi, hvilket til tider kan lyde talt og endda fremkalde konnotationer til spoken word-territoriet.
Aander leverer lydlussinger akkompagneret af skarpsindige sangtekster, der har udgangspunkt i samfundsmæssig og eksistentiel bevidstgørelse. De brænder for at gøre hver koncert speciel, møde publikum og efterlade indtryk hos dem, indtil de ses igen til en ny oplevelse.