BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Friday the 31st of May 2024 / kl 20:00 / entre 60 DKK
Brolandingerne:
Demersal (København)
Regarding Ambiguity (København)
Kōya (local)

Facebook Event
Pre-sale ticket

3 x release party in Aalborg for two of the best screamo bands out there!
30 capacity under the bridge. Bring your own beer. GO!

DEMERSAL

Demersal er et hardcore/screamo band, der skriver sange om ængstelighed og meningsløshed som reaktion på verden i forfald. Musikken bevæger sig mellem kaotisk, ekspressiv hardcore og postrockede, melankolske passager, hvor teksterne formidles gennem vokaler, der både fremstår stærke og skrøbelige på samme tid.
Mellem udgivelsen af deres debut-EP, ’To mend a yellow wound’, i 2017 og deres debut-LP, ’Less’, i 2020, har de turneret i Europa flere gange og delt scene med bands som LLNN, Portrayal Of Guilt, Pupil Slicer, Hexis, Kollapse og Omsorg, foruden at spille på flere danske festivaler som SPOT, Uhørt, A Colossal Weekend og Ilter Festival. De har sidenhen udgivet deres anden EP, 'Death Routines' (2021) samt flere splitudgivelser.
Den 10. maj 2024 udkommer deres andet og selvbetitlede album med en fortælling om vigtigheden i at turde at være skrøbelige og udvise omsorg overfor hinanden som en måde at håndtere globale kriser og forfald.REGARDING AMBIGUITY

Regarding Ambiguity markerer sig som en markant kraft inden for den danske hardcore/screamo scenen. De er som en firkløver, der leverer en musikalsk oplevelse, som både er intens og rå. Med et lineup bestående af fire ambitiøse individer, udmærker bandet sig ved deres evne til at fylde ethvert rum med kraftfulde, hårdtslående riffs, der river og flår i lytterens følelsesregister. Regarding Ambiguitys kendetegn identificeres ved at tage lytteren med på en rejse gennem dynamiske, atmosfæriske og melodiske landskaber.
Bandet udgav deres debutalbum ’Abyss’ tilbage i oktober 2023. Værket står knivskarpt i bandets sortiment, og viser at de igen er klar til at indtage deres plads i skolegården blandt bands som Demersal, Puke Wolf og Omsorg. Pladens lyd er blevet poleret af selveste producergeniet Jack Shirley (Deafheaven, Loma Prieta, State Faults, Oathbreaker, Gouge Away, Nuvolascura, Jerome’s Dream osv.)KOYA

Kōya er seneste skud på stammen af post-hardcore fra Aalborg. Lyden er beskidt, tung og dissonant, alt imens sceneshowet sveddryppende, kaotisk og forløsende - perfekt til et floorshow, hvor publikum og band er I øjenhøjde.
Gør dig selv den tjeneste at tjekke deres EP Fragments ud inden fredag, så du har en idé om det godstog der rammer dig med 240 km/t.