Friday the 16th of August 2019 / kl 21:00 / GRATIS entre
Meutiviti præsenterer: Albert Reinholdt Trio

Facebook Event

Albert Reinholdt Østergaard har trods sin unge alder allerede opnået at spille med store navne som Ed Thigpen, Bob Mintzer, Eliel Lazo og Hugo Rasmussen. Han har boet og studeret på Cuba, været på tur og indspillet i flere dele af verden, herunder Brasilien, Italien, Spanien, de baltiske lande og selvfølgelig Danmark rundt.
I oktober 2018 modtog han prisen Årets Nordjyske Jazznavn ved 20 års jubilæet for Tversted JazzyDays, som Albert er kommet og har deltaget, og spillet til nærmest i samtlige 20 år. Spørger du ham, er denne festival hans hjem og vugge.
Med inspiration fra Cuba, Brasilien og sin opvækst med jazzen vil Albert give en nærværende og personlig musikalsk oplevelse. Musikken har den nordiske melodi, jazzens harmonik og Cubas og Brasiliens rytmik, men hvad vigtigst er, er musikken en måde at fortælle på for Albert. Han vil med musikken fortælle historier, dele oplevelser og grine og græde med publikum. Med melodien som substantiv, harmonikken som verbum og rytmikken som adjektiv, garanterer Albert at tale direkte ind i hjertet på publikum.

Med støtte fra:
DMF Aalborg - Dansk Musiker Forbund Aalborg
Statens Kunstfond
Aalborg Kommune