Friday the 3rd of December 2021 / kl 20:00 / entre 70 DKK
Blodiga skald (ITA/Aalborg)
Sons of Alebu (local)
Vildknøs (local)
In collaboration with Loppen

Facebook Event
Pre-sale ticket

I samarbejde med Loppen i København præsenterer vi:

BLODIGA SKALD

Blodiga Skald blev dannet i Rom i 2014 af trommeslager Nicola Petricca og guitarist Daniele Foderaro.
Kort efter blev bandet fuldendt med tilføjelsen af sanger Anton Caleniuc, keyboard- og harmonikaspiller Ludovica Faraoni, bassist Emanuele Viali og violinist Sefora Centurioni. De ville blande moderne metal med en mere tilbagelænet folktilgang med fokus på tekster om en gruppe orker og deres forsøg på at slagte andre racer.
Efter et par koncerter udgav bandet deres første EP ” tefaccioseccomerda” i november 2015, hvilket modtog ros fra mange sider. Blandet andet takket være deres cover af Madonnas ”La Isla Bonita”.
I 2017 udkom deres første album ”Ruhn” på det russiske pladeselskab Soundage Production, som blev indspillet i Trip in Music-studiet sammen med John Macaluso.
I sommeren 2017 vandt Blodiga skald Zaiet-konkurrencen og spillede på Zaiet Fest med Lacuna Coil. Bandet tog efterfølgende på tour i Rumænien og Bulgarien og de spillede mange festivaler den sommer; Transilvania Celtic Fest, Fjallstein Viking Fest, In Da Wood Fest med Jinjer og Infected Rain og FolkandMetal Fest med Arkonaog Cruachan.
I 2018 tog Blodiga skald på deres første Europatour, hvor de kom forbi lande som Tyskland, Schweiz,
Frankrig, Danmark, Ungarn, Bulgarien, Kroatien, Rumænien, Letland, Rusland, Polen, Tjekkiet og Slovakiet. De spillede også større internationale festivaler som Folk Summer Fest, Rock'n'Iasi og Malpaga Folk Metal Fest.
I april 2020 udkom ”The Undrunken Curse”, et nyt storladent album, som fik gode anmeldelser over hele verden. Nu er de klar til at bryde Coronaboblen, og de vender tilbage til forsanger Antons nye hjemland: Danmark – med to eksklusive koncerter, som er lavet i samarbejde af og på Loppen og 1000Fryd.VILDKNØS

Vildknøs er en aalborgensiske outlaw cowboy. Men en baggrund i metal verden, som forsanger i 9000 John Doe. Nu er han et one man band, som spiller Spaghettiwestern / Rock n Metal / Dark Country musik. Så få din læderjakke og cowboy hat på, det er tid til en hoedown snapse fest.SONS OF ALEBU